Välkommen till Telesto.se       Här presenterar jag mina fordonsbyggen.


Projekt KTM 550 Tracker.

Länk till KTM 550 Tracker

Från början var det tanken att bygga om hojen till en Supermono, men då jag inte fick till stuket som jag ville så kommer det att bli en Tracker istället. Den behöver inte ha värsta putsen utan ska användas friskt istället. Hittade en massa bilder på Flat Trackers och då föll poletten ner, det är en så jag vill ha. Dock kommer det att bli en mer gatvänlig "Street Tracker" som är besiktningsbar.

 

 

 

Projekt KTM 550 Mini Motard (avslutat).

Länk till KTM 550 MiniMotard

Presstopp, November 2011. Ibland blir det inte som planerat. Då jag inte fick till det rätta stuket så kommer det att bli en Street Tracker istället. Se tråden ovan.

Jag har fått upp ögonen för Supermono på de bandagar jag varit på och suget efter att bygga nått eget kommer förhoppningsvis resultera i en egen Supermono. Utgångsmaterialet blir min KTM samt diverse delar som ska införskaffas

 

  Bygget av en Super Seven.

Länk till LTr Super Seven

Det började med att jag såg ett inslag på TV (5:ans växel) om en Ariel som det gasades friskt med och jag blev helt såld. Började kolla runt på nätet och insåg snart att en Super Seven skulle passa bättre, samt att man kunde bygga den själv. Började samla delar 2006 och nu (2010) är bygget klart.

 

     
     

Starta telesto.se i nytt fönster